3d configurator online logo

Benut de kracht van 3D en AI:
Creëren, Aanpassen, Boeien!

Onze 3D-ervaring tilt merkpresentaties online en offline naar een hoger niveau, en biedt een meeslepende reis voor klanten om producten, diensten of bedrijven te verkennen en ermee in contact te komen. Creëer op maat gemaakte ervaringen die een blijvende indruk achterlaten.

3d configurator online - renders

Volledig realtime 3D met eindeloze mogelijkheden

De ultieme manier om uw producten online volledig in 3D te presenteren.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en bieden een volledig nieuwe manier om uw klanten de producten te laten personaliseren. 3D Configurator Online geeft u de mogelijkheid om dezelfde applicatie te gebruiken in IOS, Android of zelfs in uw website. Onze 3D-applicaties kunnen ook worden gemaakt voor Virtual Reality, zoals de Oculus Rift, of Augmented Reality. Consumenten kunnen uw producten volledig in 3D configureren en bestellen!

3d configurator online - circle shades renders

Ontdek onze categorieën

3d configurator online

Onze aanpak

01 Welk platform?

Wij kiezen het platform waar uw producten het beste tot hun recht komen.

02 Wij bepalen de opties en functies.

Wat kan uw klant samenstellen in de configurator?

03 Laden van de 3D-modellen

Al uw 3D-modellen worden gecontroleerd, geladen en al uw opties worden besproken.

04 Ontwerpen, bouwen en testen

Wij ontwerpen, bouwen en testen uw configurator.

3D projecten

3d-configurator-online - products-and-shapes-renders

Responsief en Retina

Alle applicaties die wij maken passen zich aan het scherm van de gebruiker aan en kunnen op volledig scherm gebruikt worden.

Uw product in 3D

We ondersteunen alle standaard 3D-modellen uit de branche die rechtstreeks kunnen worden geladen. Ook het maken van de modellen kunnen wij voor u verzorgen.

Configurator mogelijkheden

Elke kleur, materiaal of scène kan worden nagebootst. Door uw wensen aan te geven kan er een 3D configurator gemaakt worden naar persoonlijke wensen.

Ontwerpconfigurator

Kies voor een standaard 3D-ontwerp of laat ons een uniek ontwerp maken dat aansluit bij uw branding.

Webshop

Koppel de configurator direct aan uw CRM-systeem, webshop of andere backofficesoftware.

Hulp nodig?

Geen probleem, 3D Configurator Online helpt u van A tot Z bij het bouwen en ontwerpen van uw configurator.

De ultieme manier om uw producten online volledig in 3D te presenteren

Sortlist excellence award 2019, 2020, 2021 en 2022 & fd gazelle 2022

Sortlist is een online tool die de manier waarop bedrijven marketing- en communicatiebureaus vinden opnieuw uitvindt. Ze hebben een online multi-criteria zoektool gebouwd die sterk gekoppeld is aan professionele netwerken en aanbevelingen van collega’s. Naast het helpen van marketingmanagers om in enkele minuten hun partners te vinden, reikt Sortlist ook elk jaar awards uit aan de bedrijven op hun platform. 3D Configurator Online is al 2 jaar op rij de trotse winnaar van een dergelijke prijs.

Sortlist Excellence Award

Online platform

Sortlist Excellence Award

Meest creatieve werken presentatie.

Sortlist Excellence Award

Online platform

Sortlist Excellence Award

Online platform

fd gazelle 2022

Gerangschikt als 45e op de lijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven.

fd gazelle 2023

Gerangschikt als 45e op de lijst van snelst groeiende Nederlandse bedrijven.

Laatste nieuws

Microsoft-Hololens-the-brink-agency-amsterdam

De kracht van AR in het onderwijs: ruimtelijk computergebruik als leermiddel

Augmented Reality (AR) en ruimtelijke computing zorgen voor een revolutie in het onderwijs door interactieve en meeslepende leerervaringen te creëren. Door digitale informatie over de echte wereld te leggen, transformeert AR het lesgeven, waardoor het aantrekkelijker en effectiever wordt. AR overbrugt de kloof tussen theoretische kennis en praktische toepassing, brengt abstracte concepten tot leven en richt zich op verschillende leerstijlen. Voordelen zijn onder meer verbeterde betrokkenheid, toegankelijke praktijkervaringen en gepersonaliseerde leertrajecten. Naarmate AR-technologie steeds wijdverspreider wordt, zal het een integraal onderdeel van het onderwijs worden, verrijkt met AI voor nog persoonlijkere en adaptievere leerervaringen.

Geavanceerde textuurtechnieken: Gaussiaanse splatter in 3D-modellering

Gaussiaanse splatter is een geavanceerde textuurtechniek in 3D-modellering die de willekeurige verspreiding van deeltjes simuleert om natuurlijke effecten zoals verfspatten en vuil te creëren. In tegenstelling tot uniforme textuurmethoden maakt het gebruik van Gaussiaanse distributie-algoritmen voor meer gevarieerde en realistische resultaten. Deze techniek verbetert het realisme door diepte en complexiteit aan texturen toe te voegen, waardoor interacties uit de echte wereld nauwkeurig worden weergegeven. De toepassingen ervan omvatten gaming, film, animatie en productontwerp, ondanks uitdagingen in de computervraag. Naarmate de technologie evolueert, zal Gaussiaanse splatter steeds meer geïntegreerd en verfijnd worden, waardoor de creatieve en praktische toepassingen ervan in digitaal ontwerp worden uitgebreid.