De ultieme manier om uw producten online volledig in 3d te presenteren

Laat uw consumenten overal uw producten bekijken of configureren in een volledige 3d applicatie op uw website, Android app, IOS app of een touch screen in uw winkel zoals nooit te voren!

De mogelijkheden zijn onbeperkt! 3D Configurator Online biedt een compleet nieuwe manier om uw klanten de producten te laten personaliseren. Het is mogelijk om de applicatie in IOS, Android of zelfs in uw website te gebruiken. Onze 3D applicaties kunnen ook voor Virtual Reality zoals de Oculus rift of Augmented reality gemaakt worden.

0

Betere product interactie

Betere interactie voor consumenten door een interactieve product presentatie. Geef de mogelijkheid om uw producten volledig in 3D te laten zien.

0

Betere conversie

Verhoog de sales door een sneller "product to market process" en betere koppelingen met uw CRM of E-Commerce systeem.

0

Kost efficiëntie

Betere product interactie zorgt voor een fijnere ervaring voor klanten en hogere sales.

Volledig in 3d met eindeloze mogelijkheden

Bedien je klanten met het gemak van een Android app in de Google playstore. Zijn je klanten Apple gebruikers? Geen probleem, 3D configurator Online heeft ook IOS app ondersteuning. Ook zonder plugin op je website kun je de 3D configurator Online gebruiken! Consumenten kunnen uw producten in volledig 3D bekijken configureren en bestellen!

Responsive & Retina

Alle applicaties die we maken passen zich aan het scherm aan van de gebruiker en zijn in fullscreen te gebruiken.

Uw product in 3d

We ondersteunen alle industrie standaard 3D modellen die direct in te laden zijn. Wij kunnen ook het maken van het model voor u verzorgen.

Configurator mogelijkheden

Elke kleur, materiaal of scene kan nagebootst worden. Door je wensen aan te geven kunnen we een configurator op maat maken.

Design configurator

Kiezen voor een standaard design of een uniek ontwerp die aansluit bij uw huisstijl.

Webshop

Verbind je configurator direct met je CRM systeem, webshop of andere back office software.

Hulp nodig?

Geen probleem, wij helpen u van A tot Z met het bouwen en ontwerpen van uw configurator.

Sortlist excellence award 2019 & 2020

Sortlist is een online tool die de manier waarop bedrijven marketing- en communicatiebureaus vinden opnieuw uitvindt. Zij hebben een online multi-criteria zoektool gebouwd die sterk gekoppeld is aan professionele netwerken en peer-to-peer aanbevelingen. Naast het helpen van marketingmanagers om hun partners binnen enkele minuten te vinden, rijken ze ook elk jaar awards uit aan de bedrijven op hun platform. Wij zijn al 2 jaar achter elkaar trotse winnaar van zo'n award.

Onze werkwijze


Welk platform?

We kiezen het platform waar uw klanten het meest gebruik van maken.

We bepalen de opties
en features

Wat gaat uw klant in de configurator kunnen samenstellen en bestellen?

De 3D modellen
inladen

Al uw 3D modellen worden gecontroleerd, ingeladen en al uw opties worden besproken.

Ontwerpen, bouwen
& testen

We ontwerpen, bouwen en testen uw configurator op verschillende apparaten.

Mobiele applicatie

Uw klanten direct bedienen via een Android of Apple IOS app? Geen probleem! We bieden oplossingen voor zowel Google Play als iTunes waardoor uw klanten de app direct kunnen downloaden en gebruiken op hun mobiele apparaten. Na de samenstelling van uw product is deze te koppelen aan uw webshop waardoor het bestellen nog makkelijker wordt.

Web of desktop?

De Unity WebGL oplossing maakt het mogelijk dat uw product configurator online zonder plugin in de browser kan werken. De 3d ondersteuning werkt binnen Internet Explorer, Firefox, Chrome en Opera en maakt het mogelijk om op zeer hoge kwaliteit uw product te presenteren. De product configurator kan ook als downloadbaar programma aangeboden worden waardoor internet niet meer nodig is.

Interactieve oplossingen

Alle consumenten producten die gepersonaliseerd kunnen worden zijn geschikt voor 3D configurator online. Breng uw product tot leven met onze Augmented reality oplossingen. Weergeven zoomen en volledig in 3d bekijken was nog nooit zo gemakkelijk. Laat uw klanten de producten ervaring in hun omgeving voor de beste koop ervaring.

Unieke ervaring in uw winkel, kantoor of beurs

Alle applicaties die we maken kunnen ook draaien om een groot custom made touchscreen in uw winkel of beurs stand. De nieuwe manier om producten volledig in 3d en interactief weer te geven aan uw klanten zoals nooit te voren. Laat uw klanten kleuren combineren en producten samen stellen direct gekoppeld aan uw e-commerce systeem zodat bestellen nog nooit zo gemakkelijk was.

Virtual reality solutions

Alle consumenten producten kunnen worden gebruikt voor 3D configurator online in virtual reality. Geef uw klanten een uniek ervaring in het samenstellen of bekijken van uw producten in de winkel of beurs.

Augmented reality application

Uw applicatie kan ook een Augmented reality functie hebben wat de koop ervaring van de klant optimaliseert. Gebruik AR functie in uw app om producten in de werkelijkheid weer te geven met de telefoon, tablet of microsoft hololens.

Geïnteresseerd?

Wij creëren de 3D configurator oplossing die uw service of product verdient! 3D Configurator Online is gevestigd in Amsterdam vlakbij station Sloterdijk.

© 2023 Copyright 3D Configurator Online. Alle rechten voorbehouden

3D Configurator Online is onderdeel van The Brink Agency

TOP