TOEKOMSTGERICHTE INKOOP ERVARING

3D Configurator biedt een naadloze en intuïtieve augmented reality ervaring voor uw klanten. Laat uw klanten met uw product omgaan en het ervaren zonder het ooit in het echt te hebben gezien. De gekozen combinaties kunnen levensecht worden gemaakt door middel van augmented reality, waardoor uw klanten de ultieme koopervaring krijgen. Zij creëren hun optimale versie van uw product via de configurator en ervaren het product vervolgens via augmented reality. Deze nooit eerder geziene interactie met hun ideale weergave van uw product creëert de ultieme koopervaring.

VERLEID UW CONSUMENTEN MET AR OPLOSSINGEN

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

VERHOOGDE CONVERSIE

Hogere interactie met de consument heeft bewezen een verhoogde conversie in e-commerce te veroorzaken.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Aangepaste aanraking en gevoel

De interactieve productpresentatie en configuratiemogelijkheden stellen uw consumenten in staat hun ideale versie van uw product te creëren.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Aanpassingsvermogen

De configuratoren kunnen worden aangepast om nieuwe producten en opties op te nemen, zodat uw assortiment up-to-date blijft.

Object doelstelling

Vloer doelstelling

Richtpunt

LAAT UW PRODUCTEN TOT LEVEN KOMEN MET AUGMENTED REALITY

Nadat de consument zijn ideale weergave van uw product via de configurator heeft gemaakt, kan hij nog een stap verder gaan en het product voor zijn ogen tot leven laten komen. Augmented reality kan uw productpresentatie naar een hoger niveau tillen en uw merk introduceren aan de nieuwe generatie technologie. Consumenten kunnen uw product bekijken en plaatsen in hun woonkamer, er omheen lopen, het aanpassen aan hun behoeften en het onmiddellijk bestellen omdat het volledig geïntegreerd is in uw e-commerce systeem.

Doe mee met de toekomst van e-commerce

3D Configurator en Augmented Reality oplossingen hebben bewezen de toekomst van e-commerce te zijn en zullen ongetwijfeld de digitale productpresentatie van de toekomst vormgeven. Ga mee met het volgende niveau van productpresentatie en verleid uw consumenten met verbluffende visuals en een ongelofelijke koopervaring die hen zeker terug zal doen komen voor meer.

Neem contact met ons op

3D Configurator Online
Zekeringstraat 32-D
1014 BS, Amsterdam
The Netherlands
Tel: + 31 (0)20 290 05 15

TOP