3d-configurator-online-chair-configurator-mobile-black-green-thin-gradient

3d configurator integratie

3D configuratie kan compatibel worden gemaakt met een groot aantal apparaten, elk type scherm kan uw product of dienst laten zien in de 3D-omgeving die het verdient. Kijkers hebben toegang tot de configurator via uw webshop, kunnen hun ideale versie configureren en ter plaatse bestellen. Dit is van vitaal belang gebleken en kan worden gebruikt om consumenten te wowen en te besparen op kostbare factoren zoals productretouren.

De volgende stap is volledige integratie, waardoor u waardevolle gegevens uit de door uw consumenten gemaakte configuraties kunt halen. Leer wat zij het meest waarderen aan uw product en wat de meest gewenste aspecten en variaties zijn voor uw doelgroep.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Betere product interactie

Meer interactie met de consument door middel van een interactieve productpresentatie. Toon uw producten in volledige real-time 3D.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Bewezen resultaat

Verbeterd verkoopproces door volledige interactie met uw CRM- en E-Commerce-systemen.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Kosten efficiëntie

Interactieve productinteractie zorgt voor een betere consumentenbeleving en drijft tot een hogere omzet.

Verhoging verkoop

Verleid uw publiek door een optimale showcase van wat u te bieden heeft, het object wordt in een 3D-omgeving geplaatst en is vanuit elke hoek te bekijken. Laat uw consumenten uw product of dienst ervaren als nooit tevoren en geef ze de kracht om het aan te passen aan hun wensen.

De interactie met de consument is van het grootste belang in de toekomst van e-commerce en onderscheidt uw bedrijf van de massa. Door consumenten te laten verpersoonlijken en hun ideale weergave van uw product of dienst te laten creëren, worden ze niet alleen verleid, maar ontstaat er ook een geweldige koopervaring die ze niet snel zullen vergeten.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Desktop speler

Wij bouwen op maat gemaakte configuratoren die volledig kunnen worden geïntegreerd in uw online platformen. We kunnen ook elk gewenst offline systeem gebruiken.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

3D MODELLERING

Onze configuratoren ondersteunen alle standaard 3D-modellen in de industrie die direct kunnen worden gebruikt. We kunnen ook 3D-modellen vanaf nul maken of bestaande modellen vertalen naar een formaat dat in een 3D-omgeving kan worden gebruikt.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

ONBEPERKTE CONFIGURATIE

Onze 3D-configuratoren kunnen elke kleur, elk materiaal of elke scène nabootsen. Onze configuratoren worden op maat gemaakt naar de wensen van onze klanten, waardoor een verkooptool ontstaat die perfect geschikt is voor elk product.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Design configuratie

Kies een standaard ontwerp of laat ons een uniek ontwerp maken dat past bij uw merk. Wij ontwerpen de perfecte UI die gemakkelijk te gebruiken is en geïntegreerd is in uw systemen om uw klantenervaring te verbeteren.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Webshop integratie

Sluit uw configurator rechtstreeks aan op uw CRM-systeem, Webshop of andere backoffice-software. Maak gebruik van volledige integratie om het bestelproces te vergemakkelijken en uw klanten te laten communiceren met uw product. Onze integraties in uw systeem creëren manieren om ordersheets te exporteren om het proces te verbeteren.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Hulp nodig?

We helpen u gedurende het hele proces, we helpen u van A tot Z bij het bouwen en ontwerpen van een configurator. Wilt u een demo op maat of heeft u vragen; bel ons: +31202900515

Integratie plugins

Onze oplossingen kunnen geïntegreerd worden in elk e-commerce platform en gekoppeld worden aan het CRM, dit stelt u in staat om precies te zien waar uw consumenten in geïnteresseerd zijn en hoe ze met uw product of dienst omgaan.

Al onze oplossingen kunnen in de toekomst worden geüpdatet en aangevuld, zodat u uw inhoud actueel en met de tijd kunt houden. Gebruik de verzamelde gegevens om de optimale koopervaring voor uw consumenten te creëren.

Configuratoren voor elk marktsegment

Kom meer te weten over haalbare marktsegmenten die de verkoop verhogen en uw bestelproces drastisch verbeteren

3d-configurator-online-audemars-horloge-watch-demo17
3d-configurator-online-Studiopets-mockup1
3d-configurator-online-AR
3d-configurator-online-car
3d-configurator-online-boat-slider-04-small

Nieuws

VIEW ALL -

E-commerce platformen

De mogelijke integraties zijn eindeloos. Hier zijn enkele voorbeelden van mogelijke integraties voor uw aankomende website / webshop.

We maken de 3D immersieve ervaring dat uw product of dienst verdient. Laten we eens kijken hoe we je kunnen helpen!

3D Configurator Online is gevestigd in Amsterdam nabij sloterdijk Meer informatie of een afspraak?

Direct Contact!

3D Configurator Online
Zekeringstraat 32-D
1014 BS, Amsterdam
The Netherlands
Tel: + 31 (0)20 290 05 15

TOP