3D-modellen maken

Meer weten?
Neem contact op met Michel

+ 31 (0)20 290 0500

Een pijplijn voor 3D-modellering is een reeks stappen die betrokken zijn bij het maken van een 3D-model, of het nu gaat om animatie, videogames, virtual reality of andere toepassingen. De exacte stappen kunnen variëren afhankelijk van de gebruikte software en de specifieke vereisten van het project.

Bij 3D-productie is een duidelijke planning de sleutel. Als een 3D-model gedeeltelijk wordt aangeleverd, is het soms minder werk voor de modelleur, afhankelijk van de ontbrekende onderdelen. Hoe meer details een modelbouwer bezit, hoe sneller een productie plaatsvindt.

01 Fotoreferentie

Verzamel visuele referenties zoals afbeeldingen, foto’s of conceptkunst die het modelleringsproces zullen begeleiden. Voor het aftekenen van het model moeten we een referentiefoto verzamelen of maken van het object dat moet worden gemaakt. Alle details zijn belangrijk. De modelmaterialen, reactie op licht, vorm van details en alle hoeken.
Deze input bepaalt hoe het uiteindelijke 3D-model eruit ziet en aanvoelt.

02 Geometrie

De stap ‘Modelleren’ gaat meer over het creëren van de basisvormen of het blokkeren van de hoofdvormen van het model. Voor de productie zijn duidelijke foto’s van elke belangrijke hoek nodig. Na het vormgeven is het tijd voor het aanbrengen van textuur.

03 Het model

Het toevoegen van fijnere details aan het model is de laatste stap. Bij het maken of toepassen van texturen op het 3D-model kan het gaan om rechtstreeks op het model te schilderen, procedurele texturen te gebruiken of vooraf gemaakte texturen toe te passen.

Ander

lidwoord

Waarom zou u om 3D-configurators geven

Door nieuwe 3D-configuratortechnologie toe te passen, kunt u het aankoopvertrouwen van de klant vergroten terwijl ze op een speelse maar precieze manier uw product ontdekken en er meer over leren - dit kan ook de retourpercentages van producten verminderen en uw website-engagement verhogen, evenals onverkochte voorraad en overproductie verminderen, en de kwaliteit van uw leads verbeteren.

Verhoog uw verkoopfunnel met een 3D-configurator.

Volgens onderzoek is één op de vijf mensen die interesse hebben getoond in personalisatie bereid om tot 20% meer te betalen voor op maat gemaakte consumentenproducten.

Transformeer uw kledingwinkel met de kracht van 3D-configurators: een onmisbare tool voor het succes van e-commerce

Omarm de kracht van 3D-configuratoren en til uw online kledingwinkel naar nieuwe hoogten van succes. Ontketen het potentieel van fotorealistische 3D-renders van uw producten, maak indruk op uw klanten en profiteer van de vele voordelen die 3D-configuratoren te bieden hebben.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: