VIEWERS VOOR VERSCHILLENDE OPLOSSINGEN

Tegenwoordig verdient elk apparaat en scherm een aangewezen viewer om de gebruikersinteractie te verbeteren. De 360-viewer wordt standaard gebruikt voor fotografie of 3D-gegenereerde content, maar het gebruik van real-time 3D geeft gebruikers een verhoogt gevoel van betrekking en creëert eindeloze mogelijkheden.

Wij creëren de perfecte kijker die op maat is gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Dit creëert een meeslepende ervaring voor zowel u als uw klanten. Meer informatie omtrent verschillende viewers en de mogelijkheden. Vooraf gegenereerde 3D-players, volledig meeslepende real-time 3D-players of een combinatie van de beste technieken binnen de industrie.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

VERBETERDE PRODUCT INTERACTIE

Verhoogde consumenteninteractie door interactieve productpresentatie. Toon uw producten in volledig real-time 3D.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

BEWEZEN RESULTATEN

Verbeterd verkoopproces door volledige interactie met uw CRM en E-Commerce systemen.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

KOST EFFICIENTE

Creatieve productinteractie zorgt voor een betere klantervaring en hogere omzet.

3D TOEPASSINGEN MET EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Onze oplossingen zijn beschikbaar voor de meeste systemen, van Android en IOS-beheerde schermen tot Desktop; Laat consumenten uw producten configureren en bestellen in een volledige 3D ervaring!

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

Desktop player

Wij bouwen op maat gemaakte configurators die volledig kunnen worden geïntegreerd in uw online-platforms. Wij kunnen ook gebruik maken van offline oplossingen.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

3D MODELLEN

Onze configurators ondersteunen alle standaard 3D-modellen die direct kunnen worden gebruikt voor uw configuratie. Wij kunnen ook zelf 3D-modellen maken of bestaande modellen transformeren tot bruikbare modellen die kunnen worden gebruikt in uw 3D-setting.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

ONGELIMITEERDE CONFIGURATIE

Onze 3D-configurators kunnen elke kleur, materiaal of scene imiteren. Onze configurators zijn op maat gemaakt naar de wensen van onze klanten en creëren de ideale verkooptool voor elk product.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

DESIGN CONFIGURATOR

Kies een standaard ontwerp of laat ons een uniek ontwerp maken dat past bij uw merk. Wij ontwerpen de perfecte gebruikersinterface die eenvoudig in uw systemen kan worden opgenomen om de ervaring van uw klant te verbeteren.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

WEBSHOP INTEGRATIE

Verbind uw configurator aan uw CRM systeem, Webshop of andere backofficesoftware. Gebruik volledige integratie om het bestelproces te vergemakkelijken en uw klantervaring te verbeteren. Onze integraties in uw systeem creëren eenvoudige manieren om bestellijsten te exporten en het bestelproces te vereenvoudigen.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

HULP NODIG?

Wij staan u bij tijdens het gehele proces, wij helpen u van A tot Z om een op maat-gemaakte configurator te bouwen en ontwerpen. Wilt u een demo op maat of heeft u vragen? Bel ons: +31202900515

GEMAAKT VOOR ELK SCHERM

WebGL, IOS, Android, Mobiel of Desktop, wij helpen u bij het creëren van de perfecte verkooptool voor uw producten.

CONFIGURATORS VOOR ELK MARKTSEGMENT

Lees meer over configurators binnen verschillende marktsegmenten en hoe deze de verkoop verhogen en uw bestelproces aanzienlijk verbeteren.

CONSUMENTEN ELEKTRONICA

Wij hebben een op maat gemaakte 3D-configurator gemaakt voor Lucis™, de configurator is volledig geïntegreerd in hun webshop zodat alle modellen eenvoudig kunnen worden bekeken en besteld.

Sneakers

Deze real-time 3D-configurator verbetert de interactie van de consument door deze zowel de kleur als de materialen aan te laten passen. Geef uw klanten een meeslepende ervaring doormiddel van een 3D-Configurator.

KLEDING & MODE

Een nieuw pak nodig? Configureer uw perfecte pak met honderden kleuren- en materiaalopties. Ontworpen voor iPad-gebruikers om consumenten een leuke winkelervaring te bieden in volledig 3D.

Automotive

Creëer uw ideale auto door het interieur-en spuitwerk van de auto aan te passen.  Lees meer over de kosten van verschillende accessoires en bekijk de auto in het echt met behulp van Virtual Reality.

meubels

Op maat gemaakte configurators om een verscheidenheid aan meubels met verschillende kleuren en materialen samen te stellen.  Plaats uw ontwerp in uw kamer met behulp van Augmented-Reality en bestel uw ideale set.

architectuur

Wij creëren oplossingen die uw klanten helpen complexe architecturale projecten in AR / VR te aanschouwen. Ook zijn er online players die projecten kunnen laten zien voordat deze daadwerkelijk zijn gebouwd.

mobiele applicatie

Wilt u uw klanten uw producten rechtstreeks laten kopen en configureren via een Android- of IOS app? Geen probleem! Wij bieden oplossingen voor zowel Google Play als de IOS App Store waarmee uw klanten onmiddellijk uw configurator kunnen gebruiken na het downloaden. Gebruikers kunnen uw producten bekijken en configureren en direct hun combinaties bestellen, de configurator kan worden geïntegreerd binnen uw systeem om het hele systeem te verbeteren.

Web of Desktop ?

De Unity WebGL-oplossing creëert de mogelijkheid van een volledig functionerende product-configurator binnen uw browser zonder gebruik te maken van plug-ins. De 3D-configurators ondersteunen Internet Explorer, Firefox, Chrome en Opera, waardoor het mogelijk is om uw product binnen deze browsers op de hoogste kwaliteit te presenteren. De product-configurator kan ook worden geleverd als een downloadbaar programma om een online oplossing te creëren.

 

3D Configurator Augmented-Reality Oplossingen

Leer meer over verschillende soorten oplossingen die uw handel kunnen verbeteren.

3d-configurator-online-icon

Object Targets

Object targets worden gemaakt door een object te scannen. Ze zijn een goede optie voor speelgoed en andere producten met rijke oppervlaktedetails en een consistente vorm.

3d-configurator-online-icon

Multiple targets

Multiple targets zijn voor objecten met vlakke oppervlakten en meerdere zijden, of objecten die meerdere afbeeldingen bevatten. Productverpakkingen, posters en muurschilderingen zijn allemaal goede voorbeelden van Multi-targets.

3d-configurator-online-icons-vumarks

VuMark Targets

Met VuMark-targets kan men allerlei objecten herkennen en hier media aan toevoegen. Deze targets zijn een geweldige manier om additionele informatie toe te voegen, dit kan bijvoorbeeld worden gedaan bij; productlijnen, inventaris en machines.

3d-configurator-online-icon

Image targets

Image targets zijn de gemakkelijkste manier om AR-beelden op platte objecten zoals tijdschriftpagina’s, ruilkaarten en foto’s te plaatsen.

3d-configurator-online-icon

Model targets

Met model targets kan men objecten herkennen aan de hand van bestaande 3D-modellen. Plaats AR- beelden op een breed scala van items zoals; industriële apparatuur, voertuigen, speelgoed en huishoudelijke apparaten.

3d-configurator-online-icon

Cylinder Targets

Met Cylinder targets kan men AR-beelden op objecten met cilindrische en conische vormen plaatsen. Frisrankblikjes, flessen en tubes met gedrukte ontwerpen zijn goede voorbeelden van Cylinder targets.

Object Target

Marker Target

Floor Target

Hoe werkt het?

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

1. Welk platform?

Wij kiezen het platform dat het meest geschikt is voor uw behoeften, dit is gebaseerd op 2 factoren; het niveau van de klantervaring en waar klanten uw producten normaal bestellen.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

2. Wij bepalen de opties en functies met u

Wat kunnen uw klanten in de configurator samenstellen? Breng uw producten tot leven met oplossingen van Augmented Reality; wij creëren de showcase die uw product verdient.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

3. Laden 3D modellen en het maken van flowcharts

Al uw 3D-modellen worden gecontroleerd en ingeladen, verder zijn alle variabelen van de configurator uitvoerig besproken. Alles draait om transparantie, wij gebruiken flowcharts zodat u constant op de hoogte bent van de nieuwste updates van het project.

3d-confgiruator-amsterdam-3d-icon

4. Design, development en testen

Wij ontwerpen de gebruikersinterface op basis van uw merk en wensen. Na deze fase zullen we uw applicatie bouwen, testen en uploaden naar de locatie van uw keuze.

Interactieve oplossingen

Elk consumentenproduct dat kan worden aangepast is geschikt voor 3D-configuratie. Breng uw product tot leven met Augmented-Reality-oplossingen. Toon uw producten in een 3D-omgeving en laat uw klanten uw producten op een volledig interactieve manier ervaren.

UNIEKE ERVARING VOOR UW WINKEL, EVENeMENT OF BEURS

Alle toepassingen die we produceren kunnen op grote touchscreen-apparaten worden gebruikt voor een unieke klantervaring in uw winkel. Breng uw uniek ontworpen touchscreentafel met Virtual Reality-mogelijkheden naar evenementen en beurzen zodat u uw product op een interactieve manier kunt presenteren. Laat consumenten uw product ervaren via een interactieve ervaring op uw stand.

Virtual reality oplossingen

Elk consumentenproduct dat kan worden aangepast is geschikt voor een 3D-configurator in Virtual-Reality. Laat consumenten uw evenement, product, project of complete verhaal ervaren binnen Virtual-Reality.

Augmented reality applicatie

Onze applicaties kunnen ook gebruikmaken van de Augmented-Reality-functionaliteit waardoor de koopervaring van uw klant nog meeslepender word. Bekijk het product in de beoogde omgeving met behulp van de Microsoft HoloLens of de Augment Reality-bril van Magic Leap, geef uw consumenten de ultieme koopervaring. Consumenten kunnen de applicatie ook op hun telefoon of tablet installeren en zo genieten van de eindeloze mogelijkheden die Augmented-Reality te bieden heeft. Onze opties zijn eindeloos, en uw kansen ook.

WEB-DESKTOP-OF IMAGE-BASED 3D CONFIGURATORS

Met het laatste nieuws van 3D Configurator Online; Nieuwe projecten, demo’s, installaties en ontwikkelingen op het gebied van Unity 3D en VR/AR oplossingen. Hier presenteren wij ons nieuwste werk en beschrijven wij de essentiële factoren van het project om de beschikbare opties te laten zien.

Real-time Web based Configurator

Real-time omgevingen, belichting, lens en verfeffecten. Vraag ons voor een demo.

Desktop high-resolution configurator

Gemaakt met 3D Configurator Online, een volledige 360 graden interactieve real-time configurator.

Image based 3D configurator

Fotorealistische 3D-gerenderde image-based configurator. Vraag ons voor een demo

MOGELIJKHEDEN VAN 3D CONFIGURATOR ONLINE

Elke 3D-configurator die we bouwen is op maat gemaakt. Elk project is gebaseerd op verschillende variabelen, dit kan bijvoorbeeld de hoeveelheid betrokken producten of het niveau van gebruikersaanpassingsmogelijkheden binnen uw applicatie zijn. Aan de hand van deze variabelen maken wij een offerte op maat.

3d-configurator-online-desktop-browsers

Online configurator

Deze configurator werkt in elke webbrowser zonder gebruik te maken van een plug-in.

Every project is custom.

3d-configurator-online-google-app-store-icon-tablet

Android App

Deze configurator werkt op elk Android-apparaat met Google Play.

Every project is custom.

3d-configurator-online-itunes-store-icon-tablet

IOS app

Deze configurator is gebouwd voor Apple apparaten.

Every project is custom.

Wij creëren de 3D configurator oplossing die uw service of product verdient! Onze 3D configurator is de ultieme manier om uw product of service te laten zien aan consumenten, geef uw consumenten de kans om uw product of service te bekijken op uw website, Android App, IOS App of tv scherm in uw winkelpand. Laat consumenten uw product online ervaren.

Direct Contact!

3D Configurator Online
Innovative Brands B.V.
Zekeringstraat 32D
3rd Floor Unit 3.5
1014 BS, Amsterdam
The Netherlands
Tel: + 31 (0)20 290 05 15

TOP