3d configurator online logo

Consumenten electronica

Waarom 3D-configurator

Omdat de digitalisering van bedrijfsmiddelen een onvermijdelijke verandering teweegbrengt, willen we u een kijkje geven in de toekomst van interactieve e-commerce. Als u geïnteresseerd bent om te zien wat 3D renders voor uw bedrijf kunnen betekenen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er wordt verwacht dat deze trend zeer binnenkort de online winkelervaring volledig zal verstoren.

3D-modellen bieden u 360 graden rotatie, inzoomen en real-time aanpassing, allemaal in een gebruiksvriendelijke omgeving. Dit is de toekomstige manier om uw producten onder de aandacht te brengen om klantbetrokkenheid en koopvertrouwen te vergroten.

Mobiele apparaten

Aangezien uw klanten steeds vaker online winkelen via hun mobiele apparaten, hebben we onze 3D-modellen geoptimaliseerd om soepel te werken op alle schermformaten. Uw producten kunnen nu worden weergegeven met hyperrealistische afbeeldingen. Gladde randen en effecten zoals wiebelend water, schaduwen en reflecties dragen bij aan een innovatieve winkelervaring.

Gebruikers kunnen nu verder in de verkooptrechter gaan en meer tijd doorbrengen in uw webshop. Dit alles samen met een geïntegreerde back-end oplossing voor uw voorraadbeheer.

Geoptimaliseerde laadtijd

Onze developers hebben de balans tussen laadtijden en beeldresolutieverhouding onder de knie (dit kan natuurlijk worden aangepast aan uw behoeften). Het creëren van de beste merkinteracties voor uw klanten is nog nooit zo belangrijk geweest!

Bovendien spelen uw branding en strategie de grootste rol bij het ontwerp van de gebruikersinterface – dit is zorgvuldig ontworpen om uw visuele identiteit te versterken en een opvallende indruk te maken.
Fotorealistisch 3D renders

Ook voor uw online configurator ontwerpen wij 3D-renders in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Maatwerkmogelijkheden kunnen u een concurrentievoordeel opleveren in sectoren waar massaproductie de norm is.

Verbeter uw visuele aanwezigheid en bereid u voor op de toekomst.

Lucis 3.0 Simple & Twist

We hebben een functionaliteitsshowcase Configurator gebouwd voor ons eigen draagbare verlichtingsmerk Lucis™, de configurator was gericht op nieuwe consumenten. De configurator biedt consumenten de mogelijkheid om het product te bekijken en te gebruiken in de bedoelde instellingen. Gebruikers kunnen door de verschillende lichtprogramma’s bladeren, de lamp aanpassen met verschillende kleuren en accessoires en deze in hun ideale omgeving plaatsen.

Versterk de presentatie van uw product

Word een trendsetter in uw branche terwijl u uw verkoop versnelt. Configurators bieden niet alleen een meer interactieve presentatie van uw producten, maar stellen u ook in staat om de prijs van uw aanbod te verhogen (klanten die geïnteresseerd zijn in maatwerk zijn bereid 20% meer te betalen voor op maat gemaakte producten volgens een onderzoek van Deloitte ) en kunnen zelfs helpen om uw voorraadlast te verminderen (met minder overproductie van voorraad blijven er minder producten onverkocht).

Meer omzet en minder retouren

Volgens Forbes “De beste configurators versnellen de verkoopcycli, verminderen de klantverloop en verhogen ze gemiddelde dealgroottes door prospects een duidelijk beeld te geven van de producten die ze kopen”.

Het betrekken van uw klanten bij het productieproces kan helpen om de kloof tussen hun verwachtingen en teleurstelling te verminderen, evenals het creëren van positieve gevoelens ten opzichte van uw producten en merk.

Galerij