Dutch Craft – 3d yacht animation and still rendering

De nieuwe Nederlandse ambacht E-Cat 25

De E-Cat 25 is een stille elektrische catamaran die perfect is om tijd op het water door te brengen met vrienden en familie. Terwijl Dutch Craft bekend staat om zijn speciaal gebouwde vaartuigen zoals duiken, dagtochten en andere actieve ervaringen op het water, is de E-Cat 25 verreweg de meest efficiënte 25 footer op de markt.

Productie van 3D-stills en animaties

De Dutch Craft-weergaven zijn geproduceerd in hoge kwaliteit en geleverd met animaties om een ​​strak Scandinavisch ontwerp weer te geven dat gericht is op bruikbaarheid en efficiëntie. De verhaallijn concentreerde zich op alle kenmerken van de boot, van de bruikbaarheid in open water tot de lijnen en scherpte. De stilstaande beelden vanuit meerdere hoeken toonden de specifieke hoogwaardige materialen en afwerkingen die in deze boten werden gebruikt. De renders toonden ook hoeken die niet mogelijk zijn in conventionele fotoshoots, gecombineerd met de details van de windtunnel, hoe het water langs de romp zal stromen. De weergaven van Dutch Craft hadden een zeer lage luchtweerstandscoëfficiënt waarmee we wilden pronken!

Life-like renders and a new digital presence

Deze boten verdienen de beste 3D-technologie en die hebben we ze gegeven.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: