3d configurator online logo

Fashion client – Real time configurator

Over Fashion 3D Configurator

We hebben een systeem ontwikkeld dat alle mogelijkheden van 3D-configurators toont om modieuze kledingstukken te presenteren in een online omgeving. Laat uw consumenten elk onderdeel van uw product aanpassen en sta hen toe om hun ideale pak te configureren.

Het maken van renders ter vervanging en combineren met fotografie

Maak gebruik van geoptimaliseerde 3D-modellen om dure fotografie te vervangen door kostenefficiënte 3D-renderingen die in elke omgeving kunnen worden geplaatst. Kun jij het verschil in kwaliteit vinden tussen hyperrealistische renders en echte fotografie?

Meeslepende ervaringen verhogen de conversie over de hele linie.

Bied uw klant een meeslepende ervaring en sta hen toe om elk onderdeel van uw product te personaliseren. Sta hen toe om de verscheidenheid aan combinaties te ervaren die uw kleding te bieden heeft. Van verschillende stoffen tot verschillende knopen en gravures op maat. Het is aangetoond dat 3D-configurators de conversie over de hele linie verbeteren. Wilt u zien wat 3D voor uw kledingmerk kan betekenen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.
Verken de 3D-modeconfigurator waarmee consumenten hun outfits en producten kunnen aanpassen en de grenzen van e-commercewebsites kunnen verleggen. Het stelt gebruikers in staat om een gepersonaliseerde ervaring met uw merk te hebben. Ontdek nu de mogelijkheden.