HBOT4LIFE – 3d product rendering

De HBOT4LIFE Alexander hyperbare zuurstoftherapiekamer

De Alexanderkamer is een mooi en ingenieus product dat het verdient om vanuit verschillende hoeken bekeken te worden. Onze ervaring met 3D renders gaf ons de mogelijkheid om het product de aandacht te geven die het verdient.

Creatie van een uniek product

HBOT4LIFE vroeg ons om een ​​nieuwe merkidentiteit te creëren voor hun ingenieuze hyperbare kamers. We besloten dat 3D-beelden de meest geschikte manier waren om de ervaring van de exclusiviteit van de kamers van HBOT4LIFE op hun nieuwe website te maximaliseren. Bovendien is de Alexander HBOT-kamer niet alleen een uniek product, hij is ook aanpasbaar in kleur en kan worden uitgerust met extra functies. Dit zou ook duidelijk uit de website moeten blijken.

Uitdaging

Voor the Brink Agency was het de uitdaging om de juiste tone of voice te vinden voor een uiterst exclusief product. En ook om tegelijkertijd een website voor particulieren en bedrijven te maken. We hebben ervoor gekozen om de plaatjes voor zichzelf te laten spreken, gecombineerd met symbolen voor extra features en de heilzame gezondheidseffecten.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: