Het revolutioneren van de verkoop van constructie- en bouwmaterialen met 3D, augmented reality en virtuele fotografie

Meer weten?
Neem contact op met Michel

+ 31 (0)20 290 0500

In de complexe wereld van de verkoop van constructie- en bouwmaterialen is de complexiteit van transacties toegenomen door de noodzaak van goedkeuringen op meerdere niveaus van belanghebbenden, vaak op afstand werkend. Een oplossing voor deze uitdagingen is het implementeren van geavanceerde technologieën zoals real-time 3D-configuratie, augmented reality en virtuele fotografie, die de teamafstemming bevorderen en projecten vooruit helpen.

Omarm de High-Fidelity 3D-configuratie voor Stellar Sales Experience 3D-configuratie kan complexe bouwproducten tot leven brengen, waardoor uw team realtime aanpassingen kan maken. Door een visueel aantrekkelijke, interactieve ervaring te bieden, kan high-fidelity 3D-configuratie een cruciale rol spelen bij het efficiënter sluiten van deals.

3d configurator online - 3d mockup van het huis

Configureerbare augmented reality: stimuleer het koopproces

Een uniek platform waarmee kopers uw product in hun ruimte kunnen integreren, augmented reality (AR) is een innovatieve tool die de koopervaring verbetert. Het biedt een gepersonaliseerd gevoel van grootte en pasvorm, met het ontwerp dat de kopers zelf hebben geconfigureerd, waardoor hun betrokkenheid bij uw product wordt gestimuleerd.

Het stroomlijnen van productie-uitvoer voor geoptimaliseerde productie

Door automatisch productiespecificaties te genereren en bestellingen bij te houden, creëert ons platform alle noodzakelijke informatie voor het fabriceren van producten en behoudt het een duidelijk overzicht van lopende bestellingen.

Case study: realtime 3D-configurator in actie

De toepassing van een real-time 3D-configurator transformeerde de manier waarop aangepaste parametrische balkons werden gevisualiseerd, waardoor architecten het vertrouwen kregen om ze in hun ontwerpen op te nemen. Dit praktische voorbeeld benadrukt het potentieel van 3D-technologie bij het verbeteren van bedrijfsactiviteiten.

Dieper duiken: unieke kenmerken van onze 3D-technologie

Voor een grondig begrip van de unieke kenmerken van onze 3D-technologie, zijn deze belangrijke elementen het overwegen waard: geavanceerde configuratie, taken- en goedkeuringssysteem, ERP-integratie, 3D-assetbeheer en automatische productie-uitvoer.

3D-configurator-online-villa-met-zwembad-ai-nacht-uitzicht

Geïntegreerde oplossingen voor naadloze bedrijfsvoering

Onze oplossingen integreren naadloos met talloze platforms om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsactiviteiten soepel en ononderbroken verlopen.

Het opbouwen van een krachtige verkoopmotor voor uw team

Begin nu en bouw een krachtigere verkoopmotor voor uw team. Ontdek wat u nog meer kunt doen met onze technologie, waaronder Virtual Photographer™️ waarmee u duizenden prachtige productafbeeldingen kunt genereren, en Augmented Reality-oplossingen om het vertrouwen van shoppers te vergroten met de ultieme verkoopstool.

Ander

lidwoord

Waarom zou u om 3D-configurators geven

Door nieuwe 3D-configuratortechnologie toe te passen, kunt u het aankoopvertrouwen van de klant vergroten terwijl ze op een speelse maar precieze manier uw product ontdekken en er meer over leren - dit kan ook de retourpercentages van producten verminderen en uw website-engagement verhogen, evenals onverkochte voorraad en overproductie verminderen, en de kwaliteit van uw leads verbeteren.

Verhoog uw verkoopfunnel met een 3D-configurator.

Volgens onderzoek is één op de vijf mensen die interesse hebben getoond in personalisatie bereid om tot 20% meer te betalen voor op maat gemaakte consumentenproducten.

Transformeer uw kledingwinkel met de kracht van 3D-configurators: een onmisbare tool voor het succes van e-commerce

Omarm de kracht van 3D-configuratoren en til uw online kledingwinkel naar nieuwe hoogten van succes. Ontketen het potentieel van fotorealistische 3D-renders van uw producten, maak indruk op uw klanten en profiteer van de vele voordelen die 3D-configuratoren te bieden hebben.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: