Integraties

Breng uw product tot leven als nooit tevoren met onze geavanceerde 3D-technologie – een dynamische en interactieve showcase.

Integratie met 3D-configurator

Kijkers kunnen via uw webshop op meerdere apparaten toegang krijgen tot de configurator, hun ideale versie configureren en ter plekke bestellen. Dit is van vitaal belang gebleken en kan worden gebruikt om consumenten te verbazen en kostbare factoren zoals het retourneren van producten te verminderen.

De volgende stap is volledige integratie, waarmee u waardevolle gegevens kunt extraheren uit de configuraties die door uw klanten zijn gemaakt. Ontdek wat zij het meest waarderen aan uw product en wat de meest gewilde aspecten en variaties zijn voor uw doelgroep. sla alle configuraties op op een toegewijde server. Deze gegevens geven u volledig inzicht in de interacties met uw productconfigurator. Ontdek hoe consumenten omgaan met uw producten en hoe zij uw producten bekijken. Dit stelt u in staat om uw aanpak aan te passen op basis van waardevolle gegevens van consumenten die interesse hebben getoond in uw producten.

Onze aanpak

01 Betere productinteractie

Verhoogde interactie met de consument door middel van interactieve productpresentatie. Toon uw producten in volledig real-time 3D.

02 Bewezen resultaten

Verbeterd verkoopproces door volledige interactie met uw CRM- en e-commercesystemen.

03 Kostenefficiëntie

Interactieve productinteractie zorgt voor een betere consumentenervaring en stimuleert hogere verkoopcijfers.

01 Betere productinteractie

02 Bewezen resultaten

03 Kostenefficiëntie

Verhoogde interactie met de consument door middel van interactieve productpresentatie. Toon uw producten in volledig real-time 3D.

Verbeterd verkoopproces door volledige interactie met uw CRM- en e-commercesystemen.

Interactieve productinteractie zorgt voor een betere consumentenervaring en stimuleert hogere verkoopcijfers.

Verhoog de verkoop.

Verleid uw publiek door middel van een optimale showcase van wat u te bieden heeft, waarbij het object in een 3D-omgeving wordt geplaatst en vanuit elke hoek kan worden bekeken. Laat uw consumenten uw product of dienst ervaren als nooit tevoren en geef ze de mogelijkheid om het naar hun wens aan te passen.

Consumenteninteractie is van het grootste belang voor de toekomst van e-commerce en onderscheidt uw bedrijf van de massa. Door consumenten in staat te stellen hun ideale versie van uw product of dienst te personaliseren en te creëren, trekt u niet alleen hun aandacht, maar creëert u ook een geweldige koopervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Desktop-speler

Wij bouwen op maat gemaakte configurators die volledig geïntegreerd kunnen worden in uw online platformen. Wij kunnen ook elk offline systeem van uw keuze gebruiken.

3D-modellering

Onze configurators ondersteunen alle standaard 3D-modellen uit de industrie die direct kunnen worden gebruikt. We kunnen ook 3D-modellen vanaf nul maken of bestaande modellen vertalen naar een formaat dat kan worden gebruikt in een 3D-omgeving.

Oneindige configuratie

Onze 3D-configurators kunnen elke kleur, materiaal of scène nabootsen. Onze configuratoren zijn op maat gemaakt naar de wensen van onze klanten, waardoor er een verkooptool wordt gecreëerd dat perfect geschikt is voor elk product.

Ontwerpconfigurator

Kies een standaard ontwerp of laat ons een uniek ontwerp creëren dat bij uw merk past. We ontwerpen de perfecte gebruikersinterface die gebruiksvriendelijk is en in uw systemen is geïntegreerd voor uw klantervaring.

Webshop integratie?

Koppel uw configurator direct aan uw CRM-systeem, Webshop of andere backoffice software. Maak gebruik van volledige integratie om het bestelproces te vereenvoudigen en laat uw klanten interactie hebben met uw product. Onze integraties in uw systeem creëren manieren om bestelformulieren te exporteren om het proces te verbeteren.

Hulp nodig?

Wij ondersteunen u gedurende het hele proces, wij helpen u van A tot Z bij het bouwen en ontwerpen van een configurator. Wilt u een op maat gemaakte demo of heeft u vragen; bel ons: +31202900515

Volledige e-commerce-integratie

Onze oplossingen kunnen worden geïntegreerd in elk e-commerce platform en gekoppeld worden aan het CRM. Dit stelt u in staat om te onderzoeken waar uw consumenten in geïnteresseerd zijn en hoe zij interacteren met uw product of dienst. Al onze oplossingen kunnen in de toekomst worden bijgewerkt en uitgebreid, zodat u uw inhoud up-to-date en bij de tijd kunt houden. Gebruik de verzamelde gegevens om de optimale koopervaring voor uw consumenten te creëren.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: