3d configurator online logo

Koni – 3d Technologie

3D-visuele assets

Het Koni-project vereiste een uitgebreide set 3D-visuele assets om de complexiteit en voordelen van hun geavanceerde voertuigophangingssystemen te benadrukken. Ons team heeft hoogwaardige 3D-renders geproduceerd, meer dan 25 animaties, productverklarende renders, exploded views en talloze packshots in verschillende voertuigcategorieën.

Het resultaat

Ons team genereert een uitgebreide reeks 3D-visuele assets, waaronder hoogwaardige renders, meer dan 25 dynamische animaties, uitgebreide productverklarende renders, gedetailleerde exploded views en talloze packshots in verschillende voertuigcategorieën.
We hebben een uitgebreide verzameling interne en externe opnames geproduceerd die zijn afgestemd op de Europese en Amerikaanse e-commerceplatforms van Koni. De middelen zijn zorgvuldig ontworpen om online productvermeldingen te verbeteren en een naadloze klantervaring te garanderen. Daarnaast hebben we een aanzienlijk aantal afbeeldingen gecreëerd voor productverpakkingen, waarbij we de merkidentiteit van Koni en productdetails effectief presenteren.
Onze diensten strekten zich ook uit tot het leveren van visuele elementen voor Koni’s productcatalogus, waarbij we de superieure kwaliteit en kenmerken van hun ophangingssystemen benadrukten in een aantrekkelijk en gemakkelijk te begrijpen formaat. Al deze inspanningen samen speelden een cruciale rol bij het verbeteren van Koni’s merkzichtbaarheid en productbegrip, waardoor hun marketing- en verkoopinitiatieven werden ondersteund.