Laatste nieuws

3D-modellen maken

Het gebruiken van de kracht van 3D, real-time en AI-technologie: Uw eCommerce-merk naar nieuwe hoogten tillen

In de dynamische wereld van eCommerce is de rol van overtuigende en innovatieve productvisuals bij het versterken van de merkwaarde onbetwistbaar.

Het revolutioneren van de verkoop van constructie- en bouwmaterialen met 3D, augmented reality en virtuele fotografie

In de complexe wereld van de verkoop van constructie- en bouwmaterialen is de complexiteit van transacties toegenomen door de noodzaak van goedkeuringen op meerdere niveaus van belanghebbenden, vaak op afstand werkend.

Transformeer uw kledingwinkel met de kracht van 3D-configurators: een onmisbare tool voor het succes van e-commerce

Omarm de kracht van 3D-configuratoren en til uw online kledingwinkel naar nieuwe hoogten van succes. Ontketen het potentieel van fotorealistische 3D-renders van uw producten, maak indruk op uw klanten en profiteer van de vele voordelen die 3D-configuratoren te bieden hebben.

Ontketen de kracht van 3D en AI voor uw merk met 3D Configurator Online.

3D Configurator Online is uw toegangspoort tot succes in het meeslepende digitale landschap. We hebben het niet alleen over een klein voordeel - we bieden een baanbrekende strategie die uw online bedrijf opnieuw zal definiëren.

3D is de toekomst van content creatie

The revolution of the way businesses operate in the modern era. 3D-configuratoren bieden een gebruiksvriendelijke interface waarmee klanten kunnen interacteren met een product en deze kunnen aanpassen aan hun behoeften.

3D is nu een manier om producten te presenteren.

Een effectieve manier om dit te doen is door 3D-content op te nemen in hun e-commerce platforms. 3D-content is een meeslepende en boeiende manier om producten te presenteren en kan een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de verkoop.

Revolutie in de content creatiemarkt met AI

In het digitale tijdperk van vandaag is het creëren van content een integraal onderdeel geworden van de marketingstrategie van elk bedrijf. Van het maken van informatieve blogposts tot visueel aantrekkelijke posts op sociale media, moeten bedrijven veel moeite doen om hun doelgroep aan te trekken en te betrekken.

De vijf voordelen van een 3D productconfigurator

De mogelijkheden van een 3D-configurator zijn eindeloos en u ziet uw creatie in een oogwenk. Dit resulteert in een nieuw niveau van klanttevredenheid en merkloyaliteit.

Verhoog uw verkoopfunnel met een 3D-configurator.

Volgens onderzoek is één op de vijf mensen die interesse hebben getoond in personalisatie bereid om tot 20% meer te betalen voor op maat gemaakte consumentenproducten.

Hoe BMW, Mercedes en de beste automerken een 3D-configurator gebruiken.

Ten eerste zijn configurators verkoopsysteemtools waarmee klanten de componenten van elk product kunnen kiezen. De topmerken kunnen het websiteverkeer vergroten en worden daarom steeds belangrijkere tools voor deze markt.

Waarom zou u om 3D-configurators geven

Door nieuwe 3D-configuratortechnologie toe te passen, kunt u het aankoopvertrouwen van de klant vergroten terwijl ze op een speelse maar precieze manier uw product ontdekken en er meer over leren - dit kan ook de retourpercentages van producten verminderen en uw website-engagement verhogen, evenals onverkochte voorraad en overproductie verminderen, en de kwaliteit van uw leads verbeteren.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: