Lucis Lamp

Lucis draadloze verlichtingsconfigurator

No buttons, No apps. Raak gewoon Lucis aan om de kleur en helderheid te wijzigen. Kies een van de 16 miljoen kleuren om overal de juiste sfeer te creëren. Lucis is de perfecte metgezel voor elk avontuur op elk moment! Kies een van de 16 miljoen kleuren om overal de juiste sfeer te creëren. Leer meer over de verschillende versies en functies door door alle beschikbare materialen en modellen te bladeren. Je kunt met de lampen communiceren door in en uit te zoomen, de camera te bedienen en de lamp aan en uit te zetten. Je kunt je favoriete lamp vinden, bestellen en de volgende dag al je huis laten opfleuren.

Lucis draadloze verlichting configurator

Geen knoppen, geen apps. Raak lucis aan om de kleur en helderheid aan te passen. Kies een van de 16 miljoen beschikbare kleuren om overal een goede sfeer neer te zetten. Lucis is de beste metgezel voor elk avontuur op elk tijdstip! De Lucis configurator laat alle verschillende kenmerken van deze coole draadloze lampen zien. Leer meer over de verscheidenheid aan versies en kenmerken door langs alle materialen en modellen te flippen. Gebruikers kunnen de lamp ervaren door in en uit te zoomen, de camera te controleren en door de lamp aan en uit te zetten. Gebruikers kunnen de favoriete lamp samenstellen, bestellen en de volgende dag van 16 miljoen kleuren genieten.

• UI interface design
• E-commerce connection
• Interactive color and material configurator
• Interactive application

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: