MAKERSTOREN – 3D-weergave

Verbetering van vastgoedervaringen

We zijn verheugd om een ​​transformatief project te delen van 3D Configurator Online, een trotse divisie van The Brink Agency, ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de vastgoedreis bij Makerstoren. Onze op maat gemaakte 3D Floor Availability Planner is een innovatieve oplossing waarmee potentiële huurders de beschikbare ruimtes gemakkelijk en nauwkeurig kunnen verkennen.

De 3D-vloerbeschikbaarheidsplanner voor MAKERSTOREN

Deze interactieve tool biedt een gedetailleerd en meeslepend beeld van het pand, zodat gebruikers de indeling en unieke kenmerken van elke ruimte kunnen visualiseren en begrijpen. Het is een game-changer op het gebied van vastgoedleasing, waardoor de transparantie wordt vergroot en wordt geholpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

De toekomst van onroerend goed

Nu er nog ruimtes te huur zijn, zet Makerstoren een nieuwe standaard in de vastgoedmarkt, en wij van 3D Configurator Online zijn er trots op een rol te hebben gespeeld in deze evolutie. Ontdek de toekomst van vastgoed met onze 3D Floor Availability Planner en vind jouw ideale ruimte bij Makerstoren.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: