3d configurator online logo

Meubels & woonaccessoires

3D-visualisatie van gebouwontwerpen en meubels voor effectieve presentatie

Onbeperkte mogelijkheden

Stel uw klanten in staat om architecturale en productrenderings met ongekend detail te verkennen op uw website. Benut de kracht van zowel real-time 3D als fotorealistische vooraf gerenderde visuals om onbeperkte aanpassingsmogelijkheden te bieden en het besluitvormingsproces te stroomlijnen. Verrijk uw presentaties met meeslepende, levensechte visualisaties voor architectuur- en productontwerpen.

  • Verbeterde visualisatie
  • Maatwerk
  • Gestroomlijnde besluitvorming
  • Opvallende beelden
  • Kostenefficiënt

Compatibel met elk scherm

Deze 3D-contentcreatie revolutioneert project- en productverkoop door immersieve ervaringen aan te bieden die aanpasbaar zijn aan elke mediaspeler zonder beperkingen. Door verder te gaan dan een statisch 3D-model, stelt het klanten in staat om interactief ontwerpen te verkennen en te personaliseren, wat de betrokkenheid, het begrip en uiteindelijk de aankoopbeslissingen vergroot. Het transformeert 3D-modellen tot het startpunt van een onvergetelijke klantreis.

Fotorealistische 3D-renders

De configurator stelt u in staat om een boeiende portfolio te creëren waarin alle aanpasbare aspecten van uw architectonische ontwerpen, meubels, zitmeubelen, producten en interieurs worden gepresenteerd. Deze fotorealistische afbeeldingen kunnen worden gebruikt voor zowel online als offline presentaties, waardoor klanten uw aanbod kunnen visualiseren zonder ze persoonlijk te ervaren. Ontdek het potentieel dat een configurator toevoegt aan uw architectuur-, product- of servicepresentaties.

Augmented Reality Meubelconfigurator

Onze volledig aanpasbare stoelconfigurator is de ultieme online meubelverkooptool. De configurator beschikt over honderden combinaties in een schone 360-graden omgeving, waarin gebruikers hun favoriete materialen en kleuren kunnen aanpassen om hun droomstoel te vinden. De configurator heeft ook een AR-functie waarmee gebruikers de stoel in elke kamer kunnen plaatsen om te zien hoe het meubilair in de kamer past. Onze configurators kunnen volledig geïntegreerd worden in elke website of applicatie.

  • 3D applicatie IOS
  • Realistische shaders
  • Textuur- en materiaalkiezer
  • Augmented reality functie

Galerij