Mode & schoenen

Samenvoegen van een 3D-configurator met een
e-commerce solutions

Laat uw klanten uw producten in detail ontdekken met 3D-technologie en pas ze in realtime naar hun wens aan. Uw retailbedrijf is nog nooit zo dynamisch geweest – dankzij deze digitale omgeving die kan worden geïntegreerd via de website, Android en IOS-app, kunt u uw klanten voorzien van eindeloze mogelijkheden. Personalisatiefuncties kunnen de klanttevredenheid over producten enorm verhogen, maar we besteden extra aandacht aan uw bestelproces. Daarom is het bieden van back-endoplossingen voor uw online winkel de kern van onze diensten.

  • Unieke merkinterface
  • Geen abonnementen of maandelijkse kosten
  • Hoge resolutie omgevingen met 360 weergave
  • Eenvoudig te updaten met nieuwe modellen en materialen
  • Gemakkelijke manier om uw eigen materialen en kleuren te implementeren

Under Armour Shoes

Our Under Armour shoe configurator is een ultieme showcase van fantastisch uitziend schoeisel. De schoen kan worden bekeken in een 360-graden omgeving, waarbij de kijker volledige cameracontrole heeft. De camera heeft de mogelijkheid om in en uit te zoomen en is het ultieme kijkgereedschap. De schoen kan volledig worden aangepast aan de behoeften van de klant. Dit omvat het aanpassen van de kleuren en materialen van verschillende onderdelen van de schoen, alles is aanpasbaar van de zool tot de veters. Laat consumenten hun ideale schoen ontwerpen en koop deze online via volledige integratie in uw CRM-systeem of website.

  • Visuele selectie
  • 3D applicatie IOS
  • Visuele selectie
  • Textuur- en materiaalkiezer

Case study: Nike Air Force 1

Deze Nike Air Force 1 IOS-configurator is gebouwd om de verschillende combinaties te laten zien die sneakerliefhebbers kunnen samenstellen bij het zoeken naar hun ultieme sneaker. De aanpasbaarheid van de schoen is eindeloos. Gebruikers kunnen kiezen tussen verschillende materialen, patronen en kleuren voor de 11 schoenonderdelen. Deze sneaker-configurator is de ultieme tool om uw product te presenteren en consumenten op een creatieve manier te laten interacteren met uw product.

Experimenteren met handtassen in 3D-modellen

We waren benieuwd naar hoe goed we digitale tweelingen konden recreëren met onze 3D-rendering tools voor consumentenproducten. Daarom hebben we ervoor gekozen om de digitalisering van handtassen als voorbeeld te verkennen – de duurzaamheid en het ontwerp maken ze tot een van de vele ideale retailproducten die nog moeten worden verstoord met aanpassingsmogelijkheden en 3D.

Let op: Houd er rekening mee dat de demo hieronder is gemaakt met de nieuwste technieken om u te laten zien hoe de configurator eruit zou kunnen zien in uw browser. Bovendien kan de laadtijd worden aangepast aan uw behoeften.

Luxe handtassen hebben het meest exclusieve publiek

We beweren niet dat een 3D-configurator online omgeving bij elk bedrijf of merk past. Het kan echter een game-changer zijn voor online bedrijven die consumentenproducten verkopen aan doelgroepen die op zoek zijn naar nieuwigheden, exclusieve winkelervaringen en meer unieke producten.

Dankzij 3D-modellen met hoge resolutie kunnen gebruikers verschillende functies van uw product personaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit – en kunnen ze niet alleen de binnenkant maar alle verschillende hoeken van het product bekijken, vlak voordat ze het kopen. Dit kan uiteindelijk de prijs van uw aanbod verhogen en de winkelervaring verbeteren.

Tot slot kan het presenteren van uw producten met digitale tweelingen de interactie van klanten met uw merk verbeteren. Bovendien kunnen digitale omgevingen gemakkelijk worden aangepast en bijgewerkt met een nieuwe collectie producten in vergelijking met fotografie- of videosessies. Je kunt een kijkje nemen naar de digitale afbeeldingen die we hebben gemaakt voor verschillende tassenmerken (aan het einde van de pagina) en beoordelen hoe realistisch ze eruit zien!

Galerij

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: