Waarom u moet kiezen voor een 3D Configuratie

3D Configurators laten uw consumenten uw producten ervaren als nooit tevoren. Plaats uw product in de omgeving waar het thuishoort en geef uw consumenten volledige controle over de camera en de esthetiek. Uw consumenten configureren hun voorkeur voor de weergave van uw producten en kunnen deze direct kopen, omdat onze configurator oplossingen volledig kunnen worden geïntegreerd in uw bestaande e-commerce systeem.

Onze 3D Configurator oplossingen zijn volledig opgebouwd rond uw e-commerce systeem waardoor u niet alleen een betere koopervaring creëert voor uw klanten, maar u ook volledig inzicht krijgt in de gewoontes van uw consumenten en de interacties met uw producten.

Compatibiliteit

3D Configurator-oplossingen kunnen compatibel worden gemaakt met elk type scherm, aangezien de consument tegenwoordig voortdurend wisselt tussen de verschillende typen schermen gedurende de dag, is het van vitaal belang dat de oplossingen worden geoptimaliseerd voor een verscheidenheid aan schermtypen.

Onderscheid uw product en webshop door uw consumenten de mogelijkheid te bieden uw producten op een futuristische manier te bekijken en zo een koopervaring te creëren die ze niet snel zullen vergeten.

Verhoog conversie

3D Configurators laten uw consumenten uw producten inspecteren en aanpassen aan hun wensen, deze vorm van productinteractie heeft bewezen de conversie over de hele linie te verhogen. De interacties met de consument worden geregistreerd en alle gegevens worden opgeslagen op een speciale server, waardoor u volledig inzicht krijgt in elke productinteractie.

Configuraties kunnen ook worden opgeslagen om ze een andere keer af te werken of te delen met andere potentiële kopers.

Betrek uw klanten

Creëer een prachtige, levensechte omgeving die uw product laat zien in de omgeving die het verdient, verhoog het niveau van productpresentatie om uw digitale voetafdruk te vergroten.

Gebruik de 3D Configurator technieken om uw product in een 360° omgeving te laten zien, exporteren van hoogwaardige 3D renders die gebruikt kunnen worden voor verschillende marketingdoeleinden.

Geef uw klanten de beste koopervaring (UX) met volledige e-commerce integratie

Onze oplossingen kunnen geïntegreerd worden in elk e-commerce platform en gekoppeld worden aan het CRM, dit stelt u in staat om precies te zien waar uw consumenten in geïnteresseerd zijn en hoe ze met uw product of dienst omgaan.

Al onze oplossingen kunnen in de toekomst worden geüpdatet en aangevuld, zodat u uw inhoud actueel en met de tijd kunt houden. Gebruik de verzamelde gegevens om de optimale koopervaring voor uw consumenten te creëren.

Hoe Configurators de verkoop in elke sector aansturen

Lees meer over haalbare marktsegmenten die de verkoop verhogen en uw bestelproces dramatica verbeteren

Reactieve ontwerpen die compatibel zijn gemaakt voor elk apparaat

3D Configurator-oplossingen kunnen compatibel worden gemaakt voor elk type scherm. Laat uw product op elk scherm zien en laat uw consumenten de toekomst van e-commerce ervaren.

3d-configurator-amsterdam-model-render-projects

Ervaar een nieuwe blik

Geef uw consumenten volledige controle over de camera, zoom in en uit in de 360°-omgeving die uw product verdient.

Ervaar een nieuwe dimensie

Combineer 3D Configurator oplossingen met Augmented Reality mogelijkheden om uw producten tot leven te brengen via hun schermen.

3d-configurator-amsterdam-model-render-projects

Ervaar beelden van hoge kwaliteit

3D Configurators tonen uw producten in hoge kwaliteit, de 3D renders kunnen worden gebruikt voor verschillende marketingdoeleinden.

Waarom gebruiken bedrijven 3D Configurators

3D Configurators verleiden niet alleen consumenten en creëren een verhoogde koopervaring, maar stroomlijnen ook uw e-commerce back-end.

Configuratoren verwerken de gekozen configuratoren direct omdat ze zijn aangesloten op het bestaande e-commerce systeem, waardoor de consument direct informatie krijgt die gemakkelijk te onderhouden is naarmate de tijd verstrijkt.

Laat de consument uw producten ervaren voor de aankoop

Met 3D-configuratoren kunnen uw consumenten uw producten in een levensechte omgeving ervaren terwijl ze er tijdens het hele koopproces mee omgaan.

Configuratoren hebben bewezen dat ze dure productrendementen verminderen omdat uw consumenten een beter inzicht hebben in wat ze precies kopen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar ook moeite en manuren.

Gebruik de beelden voor meerdere doeleinden

Met 3D-configuratoren kunt u eenvoudig hoogwaardige beelden van uw product in de omgeving halen die het verdient.

Deze hoogwaardige 3D-renders kunnen worden gebruikt voor een veelvoud aan marketingdoeleinden om uw digitale productpresentatie over de hele linie te verbeteren.

Leer wat uw klanten willen

3D Configurator-oplossingen slaan alle configuraties op een toegewijde server op.

Deze gegevens geven u volledig inzicht in de interacties met uw product configurator. Leer hoe consumenten met uw producten omgaan en hoe ze uw producten bekijken. Zo kunt u uw aanpak aanpassen op basis van waardevolle gegevens van consumenten die interesse hebben getoond in uw producten.

3d-configurator-amsterdam-polspotten-virtual-tour

3D los staande software

Een 3D Configurator kan volledig geïntegreerd worden in uw webshop en betaalsysteem of ontworpen worden als een los staande applicatie die op elk apparaat kan worden opgeslagen.

Gebruik de los staande configuratoren voor evenementen en beurzen of in live stores. Laat uw producten in het echt zien en laat potentiële consumenten met elkaar communiceren en hun ideale versie van uw product ontwerpen.

Hoe het werkt

De 3D Configurator oplossingen zijn volledig geïntegreerd in uw bestaande e-commerce systeem.

De consument start de configuratie, kiest het model van zijn voorkeur en begint het naar wens te configureren. Zodra ze klaar zijn met de configuratie kunnen ze het product direct kopen met behulp van uw betaalmethode.

Ontdek hoe we de volgende zaken hebben behandeld

We hebben gewerkt met een grote verscheidenheid aan bedrijven in verschillende sectoren die allemaal de voordelen van onze 3D Configurator-oplossingen hebben gezien.

Bekijk de volgende cases om meer te weten te komen over onze directe aanpak van verschillende soorten projecten.

We maken de 3D immersieve ervaring uw product of dienst verdient. Laten we eens kijken hoe we je kunnen helpen!

3D Configurator Online is gevestigd in Amsterdam nabij sloterdijk Meer informatie of een afspraak?

Direct Contact!

3D Configurator Online
Zekeringstraat 32D
1014 BS, Amsterdam
The Netherlands
Tel: + 31 (0)20 290 05 15

TOP