Pols Potten – Virtuele expo

De beste manier om uw winkel te laten zien

Met de Virtual Tour kunnen klanten vanuit het comfort van hun eigen huis een wandeling maken door de winkel van Pols Potten. In een volledige 3D-omgeving kun je alle prachtige producten die ze aanbieden van dichterbij bekijken. De nieuwe website weerspiegelt het strakke en artistieke karakter van het merk

• Unieke merkinterface
• Geen abonnementen of maandelijkse kosten
• Omgevingen met hoge resolutie met 360 weergaven
• Eenvoudig te updaten met nieuwe modellen en materialen
• Eenvoudige manier om uw eigen materialen en kleuren te implementeren

3D Model

Mobiel

Geoptimaliseerd om soepel te werken op een mobiel apparaat zoals een mobiele telefoon of tablet. De algehele kwaliteit is zeer hoog. De Virtual Tour is eenvoudig te navigeren en geeft u de unieke mogelijkheid om al het moois van Pols Potten te bekijken.

3D-configurator voor desktop

Webbrowser

Geoptimaliseerd om soepel te werken in een webbrowser op een desktopcomputer. De algehele kwaliteit is zeer hoog. Door de scherpe beelden is de Virtual Tour levensecht. Het is heel gemakkelijk te navigeren en loopt erg soepel.

Photo realistic 3D renders

We kunnen u ook voorzien van fotorealistische 3D-renderings voor uw online configurator, brochures of website. Verbeter uw visuele aanwezigheid en heden en wees voorbereid op de toekomst.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: