3D

DE ULTIEME MANIER OM MEUBELS TE PRESENTEREN

Laat uw klanten uw meubels vanuit elke hoek ervaren, ze hebben volledige controle over de camera en kunnen in- en uitzoomen in het beeld. De kijker kan zijn favoriete kleur en stof kiezen om zijn ideale stoel te creëren. De configurator kan worden gekoppeld aan elk e-commerce systeem om de beste kopers beleving te creëren en uw bestelproces te verbeteren.

  • Unieke merk interface
  • Geen abonnementen of maandelijkse kosten
  • Hoge resolutie omgevingen met 360° zicht
  • Gemakkelijk te updaten met nieuwe modellen en materialen
  • Eenvoudige manier om uw eigen materialen en kleuren te implementeren
3D

Compatibel met elk scherm

De 3D stoelconfigurator kan compatibel worden gemaakt met elk scherm, wat betekent dat uw consumenten uw meubels kunnen bekijken en configureren met hun scherm naar keuze. Van tablet tot desktop tot mobiel, deze configurator laat uw consumenten toe om de controle te hebben en op een verleidelijke manier interactie met uw producten te vormen.

3D

Fotorealistische 3D renders

De configurator geeft u ook de mogelijkheid om een verleidelijk portfolio samen te stellen dat alle aanpasbare opties van uw bedrijf omvat. Deze beelden kunnen worden gebruikt voor zowel online als offline presentaties en helpen om uw producten te visualiseren zonder dat u ze in het echt hoeft te bekijken. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die een configurator kan creëren voor uw product of dienst?

3d-configurator-online-chair-3d-configurator-mobile-app
TOP