Rich and Rivano – 3d productie

3D Rich & Rivano merkfilm, voor de speciale blend van 1994

De Rich & Rivano-blend van 1994 vervaagt de grenzen tussen klassiek en modern, tussen traditie en innovatie. Het resultaat is een stijl die zowel eigentijds als individualistisch is: een persoonlijke levensstijl die de manier weerspiegelt waarop we vandaag de dag leven. Het leveren van een delicate geur met tonen van fruitige sinaasappel, honing, chocolade en nootmuskaat die verschillende stemmingen oproepen. Een samenwerking met ’s werelds meest gerenommeerde experts op hun respectievelijke vakgebieden heeft geleid tot een limited edition fles.

Het resultaat

Het leveren van een delicate geur met tonen van fruitige sinaasappel, honing, chocolade en nootmuskaat die verschillende stemmingen oproepen. Een samenwerking met ’s werelds meest gerenommeerde experts op hun respectievelijke vakgebieden heeft geleid tot een limited edition fles.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: