3d configurator online logo

Spyker cars – 3D configurator preliator

Over Spyker Preliator

Spyker-auto’s kwamen naar ons toe om hun nieuwste model visueel te presenteren; de C8 Preliator. Ze wilden een 3D-configurator die zou kunnen helpen bij de introductie van het nieuwe model, de configurator zou worden gebruikt bij evenementen en Spyker-ervaringscentra om klanten de auto van hun dromen te laten ervaren en personaliseren.

Een 3D-configurator die gebruikers kennis laat maken met hun nieuwe model

De 3D-configurator die we voor Spyker hebben gemaakt, is een zeer interactief op maat gemaakt softwareproject waarmee de gebruiker kan communiceren met zowat elk aspect van de auto. Aangezien de configurator was ingesteld om te worden gebruikt op evenementen, moest deze effectief werken en eenvoudig in gebruik zijn.

Het resultaat

Alle gecombineerde inspanningen zorgen voor een geweldige introductie tot het nieuwe Spyker-model, de configurators laten gebruikers de nieuwste toevoeging aan de Spyker-autolijn verkennen en ermee omgaan. Alle gecombineerde pogingen zorgen voor een geweldige introductie tot het nieuwe Spyker-model, de configurators laten gebruikers de nieuwste toevoeging aan de Spyker-autolijn verkennen en ermee omgaan. Momenteel worden de configurator en de bijbehorende 3D-weergaven gebruikt op evenementen en bij Spyker-belevingscentra als het geschikte promotiepakket voor dit geweldige staaltje menselijk vernuft.
Levensechte weergaven van de hoogste kwaliteit en 3D-productie creëren een interactieve 3D-configurator voor de luxe auto-industrie.