Studio Pets

De modellen van Studio Pets zijn de schattigste jonge dieren die gefotografeerd worden in de zachtste omgevingen met stijlvolle accessoires. Studio Pets heeft aan de basis gestaan van vele succesvolle merchandise collecties over de hele wereld dankzij het succes van de modellen en de foto’s van hun schattige wezens.

Studio Pets AR

Ons team heeft een Augmented Reality-app ontworpen die beschikbaar is in zowel de Android Play Store als de Apple IOS Store. De app maakte het mogelijk voor gebruikers om de schattige wezens in het echt te bekijken met behulp van hun persoonlijke apparaten. Wil je zien wat de app kan doen? Het is gemakkelijk, download gewoon de app en begin te spelen met de levensechte 3D-modellen van deze schattige dieren. De dieren worden door jou bestuurd, je kunt met ze spelen, hun buikje aaien en ze allerlei geweldige trucjes laten uitvoeren. De applicatie stelt je ook in staat om video’s en foto’s te maken van de dieren. Wie wil er nou geen selfie maken met een virtuele hond? De app werkt door het model op een vooraf bepaalde vloerafbeelding te plaatsen, zoals een logo, waardoor het mogelijk is om met deze pluizige wezens in elke uithoek van de wereld te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: