3d configurator online logo

Waarom zou je kiezen voor

3D-content of een realtime 3D-ervaring?

Neem uw klanten mee naar een volledig gerealiseerde wereld met onze verbluffende 3D visuals en ongeëvenaarde interactiviteit.

Plaats uw product in de omgeving waar het thuishoort en geef uw consumenten volledige controle over de camera en esthetiek. Onze 3D Configurator oplossingen zijn volledig gebouwd rondom uw e-commerce systeem, wat niet alleen zorgt voor een betere koopervaring voor uw klanten, maar ook voor een compleet inzicht in de gewoonten en interacties van uw consumenten met uw producten.

Front-end &
Web Development

Dutch Design gaat over simplistische, gedurfde en effectieve composities. Daarom zult u de harten en geesten van uw publiek veroveren met onze bewezen aanpak.

Betrek

uw klanten

Creëer een verbluffende, levensechte omgeving die uw product presenteert in de setting die het verdient, verhoog het niveau van productpresentatie om uw digitale voetafdruk te verbeteren.

Gebruik de 3D-configuratietechnieken om uw product te presenteren in een 360° omgeving, exporteer hoogwaardige 3D-renderings die kunnen worden gebruikt voor diverse marketingdoeleinden.

Verhoog de conversie

Met 3D-configuratoren kunnen uw klanten uw producten inspecteren en aanpassen aan hun wensen. Ze kunnen zelfs opgeslagen worden om op een later tijdstip af te maken of gedeeld te worden met andere potentiële kopers. Deze vorm van productinteractie is juist om de conversie over de hele linie te verhogen. De interacties van de consumenten worden geregistreerd en alle gegevens worden opgeslagen op een toegewijde server, waardoor u volledig inzicht heeft in elke productinteractie.

Volledige e-commerce-integratie

Geef uw klanten de beste koopervaring (UX) met volledige e-commerce-integratie. Onze oplossingen kunnen worden geïntegreerd in elk e-commerce platform en gekoppeld worden aan het CRM. Dit stelt u in staat om te onderzoeken waar uw consumenten in geïnteresseerd zijn en hoe zij interacteren met uw product of dienst.

Waarom gebruiken bedrijven configurators?

3D-configuratoren verleiden niet alleen consumenten en zorgen voor een betere koopervaring, maar stroomlijnen ook de back-end van uw e-commerce.

Configurators verwerken de gekozen configuraties direct omdat ze verbonden zijn met het bestaande e-commerce systeem, waardoor de consument direct informatie krijgt die gemakkelijk kan worden onderhouden na verloop van tijd.

Ervaar een nieuwe dimensie

Combineer 3D-configurator-oplossingen met de mogelijkheden van Augmented Reality om uw producten tot leven te brengen via hun schermen.

Ervaar beelden van hoge kwaliteit

Laat uw product zien op elk scherm en laat uw consumenten de toekomst van e-commerce ervaren.

Responsieve ontwerpen die geschikt zijn voor elk apparaat.

Met 3D-configuratoren kunt u uw producten in hoge kwaliteit presenteren. De 3D-renders kunnen voor verschillende marketingdoeleinden worden gebruikt.

Ervaar een nieuwe dimensie

Ervaar beelden van hoge kwaliteit

Responsieve ontwerpen die geschikt zijn voor elk apparaat.

Combineer 3D-configurator-oplossingen met de mogelijkheden van Augmented Reality om uw producten tot leven te brengen via hun schermen.

Met 3D-configuratoren kunt u uw producten in hoge kwaliteit presenteren. De 3D-renders kunnen voor verschillende marketingdoeleinden worden gebruikt.

Laat uw product zien op elk scherm en laat uw consumenten de toekomst van e-commerce ervaren.

Verhoog de verkoop met een realistische productervaring voor de aankoop.
Bouw vertrouwen en loyaliteit op.

Ervaar het vandaag nog.

Verhoog de verkoop met een realistische productervaring voor de aankoop.
Bouw vertrouwen en loyaliteit op. Bouw vertrouwen en loyaliteit op.

Ervaringen

Met 3D-configurators kunnen uw consumenten uw producten ervaren in een levensechte omgeving en tijdens het aankoopproces mee interacteren.

Configurators hebben bewezen dat ze kostbare productretouren verminderen omdat uw klanten een beter begrip hebben van wat ze precies kopen. Dit bespaart niet alleen kosten, maar ook inspanning en manuren.

Ontdek wat uw

klanten willen

3D Configurator oplossingen slaan alle configuraties op een toegewijde server op. Deze gegevens geven u volledig inzicht in de interacties met uw productconfigurator. Ontdek hoe consumenten omgaan met uw producten en hoe zij uw producten bekijken. Dit stelt u in staat om uw aanpak aan te passen op basis van waardevolle gegevens van consumenten die interesse hebben getoond in uw producten.

Gebruik de afbeeldingen voor meerdere doeleinden.

3D-configuratoren maken het gemakkelijk om hoogwaardige afbeeldingen van uw product te extraheren in de omgeving die het verdient.

Deze hoogwaardige 3D-renders kunnen worden gebruikt voor een scala aan marketingdoeleinden en verbeteren de digitale productpresentatie van uw producten op alle fronten.

Hoe het werkt

De 3D-configurator oplossingen zijn volledig geïntegreerd in uw bestaande e-commerce systeem.

Consumenten starten de configuratie, kiezen hun voorkeursmodel en beginnen het naar hun wens te configureren. Zodra ze de configuratie hebben afgerond, kunnen ze het product rechtstreeks kopen met behulp van uw betalingsmethode.

A standalone 3D software

Een 3D Configurator kan volledig worden geïntegreerd in uw webshop en betaalsysteem of worden ontworpen als een stand-alone applicatie die op elk apparaat kan worden opgeslagen.

Gebruik de standalone configurators voor evenementen en beurzen of in live winkels. Laat potentiële klanten uw producten in het echt zien en laat ze hun ideale versie van het product ontwerpen door middel van interactie.

Ontdek hoe we de volgende projecten hebben aangepakt

We hebben samengewerkt met een breed scala aan bedrijven in verschillende sectoren die allemaal profijt hebben gehad van onze 3D Configurator-oplossingen.