Waarom zou u om 3D-configurators geven

Meer weten?
Neem contact op met Michel

+ 31 (0)20 290 0500

01 Topmerken gebruiken 3D-configuratoren vanwege hun veelzijdigheid.

Configuratoren zijn zo veelzijdig omdat ze op elk apparaat en in elke browser kunnen werken, en geen plugins vereisen. De hype zit echter in de wow-factor die het kan toevoegen aan de klantervaring – waardoor gebruikers producten in een 360°-weergave kunnen verkennen terwijl ze kleuren, texturen en vrijwel elk productkenmerk aanpassen.

02 Potentiële klanten kunnen meer te weten komen over uw product.

Afgezien van het bekijken van elke mogelijke hoek van uw product, kunnen potentiële klanten het product ook rond bewegen en inzoomen. Alles in realtime en in 3D. Hierdoor kunnen ze uw producten begrijpen, leren hoe het werkt en er nauwkeurig mee interacteren.


Bovendien kan de 3D-configurator hen maatwerk bieden met een verhoogde producttevredenheid, aangezien klanten opties kunnen selecteren op basis van hun behoeften en specificaties. Verplaats uzelf nu even in het perspectief van een potentiële koper… Hij heeft uw product nodig, maar is niet zeker van de afmetingen, hoe het eruitziet of wat er kan worden aangepast om aan zijn behoeften te voldoen. Om dit beter te testen, kunt u onze demo proberen en zien hoe gemakkelijk het is:

Stel je eigen paar Nike Air Max samen

03 Enkele voordelen van productconfiguratoren

Verhogen van websiteverkeer en betrokkenheid

De beruchte Chevy Corvette 2D Visualizer-koffer. In 2020 trok het vijf keer het normale dagelijkse verkeer naar de website, waar 2,4 miljoen bezoekers 152.000 uur besteedden aan het bouwen van in totaal meer dan 940.000 Corvettes

Toenemende verkoop

Zodiac, een botenfabrikant, heeft de verkoop van het N-Zo-model in slechts twee jaar tijd met 50% verhoogd. Bovendien is de N-Zo hun duurste model.

Verklein uw ecologische voetafdruk

3D-productconfigurators kunnen de overproductie van voorraad verminderen, omdat u kunt produceren op basis van klantbestellingen en niet andersom. Dit kan uw bedrijf niet alleen helpen bij het besparen op productiekosten, maar ook bij het verminderen van de voorraad onverkochte producten. Bovendien zullen uw klanten meer vertrouwen hebben in hun aankopen, wat het aantal productretouren kan verminderen en dus de CO2-uitstoot van verzendingen kan verminderen.

Conclusie

Door nieuwe 3D-configuratortechnologie toe te passen, kunt u het vertrouwen van de klant bij aankopen vergroten, doordat zij op een speelse, maar nauwkeurige manier meer over uw product kunnen ontdekken en leren – Dit kan niet alleen de retourpercentages van producten verminderen, maar ook de betrokkenheid van uw website vergroten, onverkochte voorraad en overproductie verminderen, evenals de kwaliteit van uw leads verbeteren.

Ander

lidwoord

Waarom zou u om 3D-configurators geven

Door nieuwe 3D-configuratortechnologie toe te passen, kunt u het aankoopvertrouwen van de klant vergroten terwijl ze op een speelse maar precieze manier uw product ontdekken en er meer over leren - dit kan ook de retourpercentages van producten verminderen en uw website-engagement verhogen, evenals onverkochte voorraad en overproductie verminderen, en de kwaliteit van uw leads verbeteren.

Verhoog uw verkoopfunnel met een 3D-configurator.

Volgens onderzoek is één op de vijf mensen die interesse hebben getoond in personalisatie bereid om tot 20% meer te betalen voor op maat gemaakte consumentenproducten.

Transformeer uw kledingwinkel met de kracht van 3D-configurators: een onmisbare tool voor het succes van e-commerce

Omarm de kracht van 3D-configuratoren en til uw online kledingwinkel naar nieuwe hoogten van succes. Ontketen het potentieel van fotorealistische 3D-renders van uw producten, maak indruk op uw klanten en profiteer van de vele voordelen die 3D-configuratoren te bieden hebben.

Contact us

Let’s get a new project started.

To provide you with the best quote possible, we need details. Please fill out our form, so we can better understand your needs and bring your ideas to life with our expertise in 3D configurators and productions.

Or only fill in the project form: