3d configurator online logo

Zeelander – 3D Animatie

Over Zeelander

Dit exclusieve motorjachtbedrijf werd opgericht in 2002 en bouwde unieke schepen die snel zijn en toch fluisterstil klinken. Elke Zeeuw is een kunstwerk dat op het hoogst mogelijke niveau presteert. Hun ultramoderne faciliteiten zijn gevestigd in Nederland, waar het bedrijf met de hulp van een ervaren bemanning en de nieuwste apparatuur uitstekende motorjachten bouwt die voldoen aan de specifieke wensen van de kenners.

Verzoek

Onze klant voegt een snellere en verbeterde versie van de vorige Zeelander 55 toe aan hun vloot. Daarom moest Zeelander een promotiepagina op hun website maken met visuele inhoud van topkwaliteit om hun publiek te laten zien hoe superieur de Zeelander 5-update is.

De uitdaging

Zeelander vertrouwde niet volledig op 3D. Voor dit project was het nodig om verschillende soorten content te combineren, zoals configurator, video, fotografie en interactieve animaties.
Daarnaast zijn interactieve slider-fotografie van elke hoek van het interieur van de boot en beschrijvende pop-ups toegevoegd om te informeren over specifieke details, evenals een configurator waarmee u de verschillende interieur- en exterieurstijlen van de boot kunt aanpassen.
Daarom moest deze complexe pagina ook alles consistent houden met de branding van Zeelander en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit en de snelste laadtijden voor afbeeldingen voor SEO garanderen.